Μαγνητικά Φίλτρα Συστημάτων Θέρμανσης

 
 
 

Η πρώτη γραμμή άμυνας για την κεντρική θέρμανση

 

Μειώστε τις καταπονήσεις του λέβητα

 
Ο μαγνητίτης είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που συμβάλει στις καταστροφές των εγκαταστάσεων θέρμανσης. Η διάβρωση πραγματοποιείται καθημερινά μέσα σε ένα σύστημα θέρμανσης. Αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, αυτό δημιουργεί μαγνητίτη προκαλώντας κρύες κηλίδες στα θερμαντικά σώματα, καθιστώντας την θέρμανση ανεπαρκής και θέτοντας περιττή πίεση στον λέβητα. Με προϊόντα και πρακτικές που αποσκοπούν στην εξάλειψη της διάβρωσης και του μαγνητίτη το ADEY είναι εδώ για να σας εξοικονομήσει θέρμανση, ενέργεια και χρήματα.

Τα μαγνητικά φίλτρα, τα χημικά & οι συμβουλές μας θα μειώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας, θα μειώσουν το κόστος συντήρησης και θα προστατεύουν τους λέβητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απομακρύνοντας λάσπη, μαγνητικούς -και μη- ρύπους και κατάλοιπα.

 
 
 

Μαγνητικά Φίλτρα

 
Η διάβρωση επηρεάζει το σύνολο της θέρμανσης, από το λέβητα στο σπίτι, ως τα βαριά βιομηχανικά συστήματα. Έχουμε αναπτύξει μια σειρά μαγνητικών φίλτρων για να το σταματήσουμε αυτό, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η δουλειά. Τα φίλτρα, σε συνδυασμό με τους χημικούς καθαρισμούς, θα σας φέρουν άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Δείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα μαγνητικά φίλτρα: MagnaClean & MagnaClean Micro 2
 
 
 
Επίσημος συνεργάτης της